Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Eerlijk vergelijken
volledig onafhankelijk

Doorlopend krediet vergelijken

Hieronder vergelijken wij de actuele rente bij lenen voor een doorlopend krediet. Kenmerken van een doorlopend krediet: variabele rente, opnemen en boetevrij aflossen wanneer u wilt. Wij geven de laagste en hoogste leenrente per doorlopend krediet. Welke rente voor u geldt en hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De kredietverstrekker kijkt naar factoren als: hoogte van het inkomen, leeftijd, soort dienstverband, woonsituatie, woonlasten en eventuele bestaande leningen om te bepalen of u een lening krijgt en tegen welke rente. Bij een aantal kredietverstrekkers kunt u via deze website direct een doorlopend krediet aanvragen.

  maatschappij   min. rente* max. rente*    
DEFAM - Huiseigenaar DK Premium 4,60 %6,30 %detailsonline afsluiten
Freo - Doorlopend krediet 4,60 %4,60 %details
DEFAM - Doorlopend Krediet Premium 4,70 %6,50 %detailsonline afsluiten
Nationale Nederlanden - Doorlopend Krediet 4,80 %8,20 %detailsonline afsluiten
ABN AMRO - Flexibel Krediet 4,80 %9,10 %details
Geef meer resultaten weer
* Genoemde rentetarieven zijn effectieve jaarrentes die wij verkregen hebben uit informatiebronnen van de kredietverstrekkers zelf. U kunt aan de lenen tarieven geen rechten ontlenen (zie onze disclaimer). Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.

De actuele leenrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 20-11-2018.

Gratis offerte

Leenexpert zoekt de beste deal

De beste lening kiezen is niet eenvoudig. Er zijn allerlei mogelijkheden. Een expert van Krediet.nl helpt u graag! U ontvangt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Gratis en vrijblijvend!

Hulp door experts van