Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Eerlijk vergelijken
volledig onafhankelijk

Persoonlijke lening vergelijken

Hieronder vergelijken wij de actuele rente bij lenen voor een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening heeft een vaste rente, vaste looptijd en vaste maandlast en wordt veel gebruikt als autolening. Soms kunt u extra boetevrij aflossen. Wij geven de laagste en hoogste leenrente per persoonlijke lening. Welke rente voor u geldt en hoeveel u kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De kredietverstrekker kijkt naar factoren als: hoogte van het inkomen, soort dienstverband, woonsituatie, woonlasten en eventuele bestaande leningen om te bepalen of u een lening krijgt en tegen welke rente. Bij een aantal kredietverstrekkers kunt u via deze website direct een persoonlijke lening aanvragen.

  maatschappij min. rente* max. rente*    
Freo - Persoonlijke lening3,90 %3,90 %details
Interbank - Persoonlijke Lening4,00 %7,60 %detailsonline afsluiten
DEFAM - Huiseigenaar PL Premium4,10 %5,70 %detailsonline afsluiten
Findio - Persoonlijke Lening4,10 %7,90 %detailsonline afsluiten
DEFAM - Persoonlijke Lening Premium4,20 %6,00 %detailsonline afsluiten
Geef meer resultaten weer
* Genoemde rentetarieven zijn effectieve jaarrentes die wij verkregen hebben uit informatiebronnen van de kredietverstrekkers zelf. Getoonde rente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. U kunt aan de lenen tarieven geen rechten ontlenen (zie onze disclaimer). Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier..

De actuele leenrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 20-11-2018.

Gratis offerte

Leenexpert zoekt de beste deal

De beste lening kiezen is niet eenvoudig. Er zijn allerlei mogelijkheden. Een expert van Krediet.nl helpt u graag! U ontvangt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Gratis en vrijblijvend!

Hulp door experts van