Al sinds 2005
dagelijks bijgewerkt
1.200.000 mensen
bezoeken ons per jaar
Eerlijk vergelijken
volledig onafhankelijk

Actuele rente lenen vergelijken

Als u wilt lenen of leningen wilt vergelijken is de hoogte van de rente bij een lening en de vraag of u in aanmerking komt voor een lening, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De kredietverstrekker kijkt naar factoren als: hoogte van het inkomen, soort dienstverband, woonsituatie, woonlasten en eventuele bestaande leningen. Om u een indicatie te geven van de actuele rente en kosten als u wilt lenen en de verschillen tussen de kredietverstrekkers, hebben wij hieronder de laagste en hoogste leenrente per kredietverstrekker weergegeven. We maken daarbij onderscheid tussen doorlopend krediet, persoonlijke lening en woz krediet. Bij een aantal kredietverstrekkers kunt u via deze website direct een lening aanvragen.

  maatschappij   min. rente* max. rente*    
Freo - Persoonlijke lening 3,90 %3,90 %details
Interbank - Persoonlijke Lening 4,00 %7,60 %detailsonline afsluiten
DEFAM - Huiseigenaar PL Premium 4,10 %5,70 %detailsonline afsluiten
Findio - Persoonlijke Lening 4,10 %7,90 %detailsonline afsluiten
DEFAM - Persoonlijke Lening Premium 4,20 %6,00 %detailsonline afsluiten
Geef meer resultaten weer
* Genoemde lenen rentetarieven zijn effectieve jaarrentes die wij verkregen hebben uit informatiebronnen van de kredietverstrekkers zelf. Getoonde rente van persoonlijke lening is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Andere looptijden zijn mogelijk. U kunt aan de lenen tarieven geen rechten ontlenen (zie onze disclaimer). Voor meer informatie over onze werkwijze en verdienmodel bij lenen, klik hier.

De actuele leenrente tarieven zijn het laatst gecontroleerd op: 20-11-2018.

Gratis offerte

Leenexpert zoekt de beste deal

De beste lening kiezen is niet eenvoudig. Er zijn allerlei mogelijkheden. Een expert van Krediet.nl helpt u graag! U ontvangt binnen 24 uur een gratis en vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen
Gratis en vrijblijvend!

Hulp door experts van